Sinatur Hotel bryllup

Rikke og Henriks bryllupsfest blev hold på Sinatur Hotel Storebælt med fantastisk udsigt over vandet.

Inden vi nåede til Nyborg blev parret viet i det lille, men utroligt smukt beliggende Langesø Skovkapel. Midt i Morud skov og lige ned til søen ligger det lille kapel, hvor der til bryllupper kun er plads til de nærmeste familiemedlemmer og venner. Efter vielsen var gæsterne inviteret til den nærliggende, romantiske Morudgaard, hvor blandt andet den helt fantastisk smukke bryllupskage (lavet af en god ven af parret) blev serveret.

Bryllup på Sinatur Hotel Storebælt

Efter at have lavet de første parbilleder i skoven, tog vi videre til Nyborg og Sinatur Hotel Storebælt. Efteråret byder altid på udfordrende parbilleder. Farverne er naturligvis fantastiske! Årstidens brune og gullige nuancer ser altid enormt flotte ud på billeder, og danner perfekte for -og baggrunde for smukke portrætter. Vejret er selvfølgeligt noget mere svært at håndtere. Regnbyger er hvad det er (de kommer og går!), men den helt ensartede gråhvide himmel, der ofte er, kan være svær at arbejde med. Den gør at alle billeder taget med himlen i baggrunden bliver kedelige i det ekstremt kontrastsvage lys. Så må man afhjælpe lidt ved fx at gå tættere på parret, medbringe reflektor og ekstra lys – eller fx som her, bevæge sig ind mellem nogle træer, bruge dem som baggrund, og kigge efter de lysstrejf der selv i dårligt vejr, findes.

På hotellet havde parret selv sørget for at indrette det store konferencelokale med træer og blade i efterårets farver. Det var en smuk oppyntning, der passede perfekt til årstiden.

Det sympatiske og rolige par blev fejret på bedste vis med sange of indslag af venner og familie. Det var en fornøjelse at være med til, og jeg takker jer, Rikke og Henrik, for at måtte fotografere jeres bryllup.

Sinatur Hotel

Sinatur Hotel

Sinatur Hotel

Sinatur Hotel

Sinatur Hotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *