Fyn Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Fyn

Erfaring som bryllupsfotograf på Fyn

Selvom jeres bryllup er planlagt ned til mindste detalje, er det en dag fyldt med overraskelser og med spænding og nerver der sidder uden på tøjet. I har brug for en fotograf Fyn der er problemløser og som rolig og fattet følger jer på dagen. En, der ligemeget hvad dagen bringer, kan være som en fisk I vandet, og være tilstede i øjeblikket for at finde de helt rigtige vinkler, det helt rigtige lys, og de helt rigtigt udtryk hos jer og jeres gæster.

Bryllup på Fyn


Jeg har de seneste 15 år fotograferet mere end 300 bryllupper – mage af dem på Fyn. Jeg har fotograferet bryllupper i Odense, Assens, Middelfart og mange andre steder i den smukke fynske natur. Der har været bryllupper fotograferet i rengvejr, i hedebølge, bryllupper helt uden gæster og bryllupper med flere hundrede. Bryllupper på slotte (bla. Hindsgavl), i fyrtårne, på både (ok, båd, det er kun sket én gang:)), i kirker, på rådhuse og i forsamlingshuse. Jeg har været til så mange bryllupper, at jeg ved præcist hvordan præsten bevæger sig i kirken under en ceremoni og hvornår der med størst sandsynlighed kommer en tåre fra brudens mor eller svigermor. Jeg forudser, og er klar med kameraet når de vigtige øjeblikke opstår.

Brud paa fyn

Fyn bryllupsfotografering

I har hundredevis af ting at tænke på før og under brylluppet. I har brug for tryghed og vished om at I, lige meget hvad der sker, får smukke billeder af jeres bryllup på Fyn.

Når I altså står og leder efter en bryllupsfotograf Fyn, bør I overveje vigtigheden af at have en erfaren og rutineret fotograf ved jeres side. En fotograf, som ligemeget hvad der sker vil hjælpe jer med at løse problemer på dagen.

Location: Østre Stationsvej 29, 5000 Odense, Danmark.