Varna – et dejligt gensyn

Jeg har jo efterhånden fotograferet bryllup på Varna Palæet i Århus en del gange, men det er alligevel altid SÅ rart at vende tilbage. De velkendte omgivelser med skov, vand og den fantastiske bygning er altid en fornøjelse at fotografere i. Jeg ved ikke hvorfor, men solen skinner også altid når der er bryllup på Varna:-)

Det charmerende og naturlige par Louise og Christian havde været ude i god tid – cirka et år i forvejen – så vi havde haft fin tid at snakke tidsplanen og forventningerne til fotograferingen igennem. Det er godt – jo mere, der er styr på inden dagen, jo mere kan bryllupsdagen nydes og fokus kan være 100% på at være der for familie og gæster. 

Parret havde fra starten ønsket at lave en kort pause i middagen ved solnedgangstid. Det er en super god idé, som hermed er anbefalet videre. Varna Palæet med en solnedgang i baggrunden er en fantastisk kulisse, og vi fik skønne billeder ud af den korte photo session ved 21 tiden.

Her er flere billeder fra mit arbejde som bryllupsfotograf på Varna, og her fra mit arbejde som bryllupsfotograf i Århus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *