Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »
OM MIG

FOTOGRAFEN


Jacob Kjøller AndersenJeg har altid været betaget af det smukke. Ikke det statiske, friktionsfrie glansbillede smukke, men derimod den skønhed der langsomt åbenbarer sig, når kunstneren bevidst forstyrrer det umiddelbart perfekte.

Mine første helte var musikalske. Som musiker var jeg fascineret af Joni Mitchell, Tom Waits, Daniel Lanois og andre, der forstår at skjule skønheden i en indpakning, der kun lader det smukke åbenbare sig i glimt. Den modstand der findes i at lade en poetisk og smuk melodilinje gemmes bag et skurrende og rodet akkompagnement, har jeg senere som fotograf forsøgt at imitere.

Hvad kan jeg placere i forgrunden, der delvist kan tilsløre skønheden? Kan jeg tilte kameraet en anelse, så det giver lidt uro, der kan være modvægt til et ellers næsten for perfekt glansbillede? Med komposition, kontrast, lys, tekstur, energi og andre virkemidler arbejder jeg hårdt for at give mine billeder modstand, der gør dem interessante og smukke - også om mange år.

Forhåbentligt kan I genkende tankegangen, når I ser billederne her på siden. Naturligvis skal bryllupsbilleder være romantiske, men det må ikke blive klichéfyldt.

Vedholdenhed betyder for mig at jeg gang på gang leverer en ensartet høj kvalitet. Her på siden ser I de fotografier, jeg bedst synes repræsenterer min fotografiske stil, men I er velkomne til at kontakte mig og få et link til et komplet bryllupsgalleri. Så vil I opdage, at selvom ikke alle billeder er mesterværker, så er niveauet højt hele vejen igennem.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering.Det siger parrene...
Dear Jacob

First of all, a HUGE thank you for your incredible work. We are just over the moon to discover your pictures, and how lively and unique they are.
We feel like they reflect 200% our day, and the vibe of the event. Thank you from the bottom of our hearts for capturing it that perfectly! We are so incredibly happy we have trusted you and your eye - they are everything we hoped for and more!

We’ve been looking at them for hours, and can’t get enough of them. The light, the colors, the moments...you sublimed everything. Thank you!

Each setting got its own vibe, and you made the most of each of them, capturing moments as we wished, and the pictures are as natural as we dreamed of! Thanks again!!

- Cecilie & Kewin


Vi kan slet ikke takke dig nok for de smukke billeder, du har taget til vores bryllup. Vi blev helt mundlamme, da vi så det flotte resultat af dit hårde arbejde.Vi er dybt imponerede over din kreativitet, din evne til at se motiver og ikke mindst din evne til at guide os. Ingen af os har stået foran et kamera før, men du formåede at få os til at slappe fuldstændigt af og få vores bedste træk frem i billederne. Du har været ekstremt professionnel og velforbedt hele vejen igennem, og det har været en fornøjelse at have dig som fotograf. Vi vil uden tvivl anbefale dig til alle, vi kender!
- Jette & Theis


Det er skam os, der siger tusind tak! Hold nu fast hvor er de blevet flotte og simpelthen også i sort/hvid. Det hele ser bare så godt ud. Det arbejde du har gjort, er så super fantastisk flot :)
- Betina & Boe

Hvor er du bare go' Jacob! WAUW!!!
Det er så meget bedre, end vi turde håbe på!
Vi glæder os til at se det færdige resultat, men er slet ikke i tvivl om, det bliver fantastisk.TAK fordi du bekræftede os i, vi valgte den helt rigtige fotograf!!
- Anne & Lars

Mange gange tusind tak for de fantastiske billeder. Vi kan slet ikke forstå at du kunne finde sådan nogle fantastiske billeder i os. Du har virkelig fanget hvem vi er, dagens stemning og efteråret. Mange af billederne undrer vi os over hvornår du har taget, da vi slet ikke registrerede at du stod med kameraet og tog billeder. Vi synes billederne er perfekte, som de er. Igen tusind tak fordi du havde lyst til at komme og tage billeder til vores bryllup.
- Tina & Poul

Vi har lige kigget billederne igennem, og kan indtil nu kun sige WOW WOW WOW. Hold op hvor er de bare vildt gode. Du har bare fået så mange gode vinkler og situationer med... Vi er ovenud begejstrede:-)
- Louise & Casper

Så har vi både modtaget bog og usb. Hvor er det bare en FANTASTISK bog! Vi er så taknemmelige :-) Vi har allerede snakket godt om dig ude i byen ;-) Folk synes, du tager så smukke billeder. Og det gør du bestemt! Vi er mere end tilfredse.
- Louise & Morten

Vi var utrolig glade for at have dig med til vores store dag :-) Vi har lige kigget billederne hurtigt igennem - de er blevet vildt gode!!! Vi vender lige tilbage når vi har haft tid til at se lidt nærmere på billederne :-)...[SENERE]...Billederne er helt fantastiske…Hold nu op det har du gjort godt…vi er SÅ tilfredse.

- Gitte & Sebastian


Tusind tak for de flotte, flotte billeder :-)Du har fået meget ros for din væremåde fra vores gæster, så vi glæder os meget til at vise dem billederne.
- Lisa & Kasper

Så fine billeder, tak Jacob. Vi glæder os utroligt meget til at se mere. Lige nu er vi på bryllupsrejse. Prøver at lægge telefonen væk, men sikke billeder. Vi er bare så glade. Du er virkelig dygtig. Jeg er virkelig glad for du har fået taget nogle gode fotos af os - og ikke mindst af vores familie og venner. Det er virkelig nogle gode fotos, vi er glade for at have valgt dig som vores fotograf.
Du er en utrolig behagelig person at stå overfor når man er “på”. Stor ros herfra.

- Anne-Mette & Paw

Vi er så taknemmelige for alt det, du har gjort for os i lørdags, og for det gode samarbejde vi havde, både i planlægningsfasen og på dagen. Dine fantastiske billeder er så smukke. Du kan noget særligt med lyset.
- Louise & Stig

Så har vi kigget billederne igennem... og hold da K***!!
Vi fik jo helt tårer i øjnene igen... billederne får virkelig alle minderne og oplevelserne frem igen! Du har virkelig gjort et mega godt arbejde.. tak fordi du har fanget og bevaret alle de gode øjeblikke.
- Pernille & Niels

Wow!!!:-) Hvor er det bare nogle smukke billeder du har fået taget i lørdags! Du har på utrolig vis formået at fange særlige øjeblikke på billederne dagen igennem. Du har fanget stemningen og givet os nogle uendeligt smukke billeder, som vi altid vil være super glade for og stolte af at vise frem. Vi vil til enhver tid anbefale dig...Bedre bryllupsfotograf skal man vist lede længe efter:-) Tusind tak Jacob!
- Vivi & Steffen

Jeg er lige kommet hjem fra en uge på konference i London, så vi har først været alle billederne igennem nu - men de er super gode!!! Vi er meget glade :) Det er altså nogle virkelig lækre billeder. [...]
Vi har modtaget albummet, og det er bare skide flot. Virkelig lækker kvalitet og flotte skarpe billeder. Vi er max tilfredse. Og igen vil jeg bare sige hvor flotte vi synes billederne er du har taget. Vi er så glade for dit arbejde!
- Marie Louise & Stefan

Vi er så vilde med den måde, du tager billeder på!
Synes billederne er helt vildt flotte. Og hvor er vi glade for, at vi valgte at få taget billeder hjemme i vores have. Du har været helt fantastisk til at fange de små detaljer og vi er især glade for billederne af børnene:-) Er også helt vild med det romantiske touch, som portrætbillederne har.

- Mette & Martin

Nu har vi kigget billederne igennem igen igen :) vi nyder det hver gang !
Vi vil gerne takke dig igen for dit fantastiske arbejde med billederne til vores bryllup. Der er billeder af det hele, men vi har næsten ikke bemærket I var med. Fra starten af kunne vi mærke din professionalisme, og resultatet er vi ovenud tilfredse med, og meget overrasket over hvor godt det blev. Næste gang vi skulle brug for en fotograf, vil vi helt sikkert ringe til dig. Vores venner skal også nok få dit navn hvis de skulle få brug for en fotograf.
- Borghild & Steffen

Det er os der takker for en fantastisk dag. Vi sidder lige ved Moselfloden med kold hvidvin og ser alle de fantastiske billeder igennem. De er så smukke og pragtfulde..:)
Endnu engang tak for at gøre minderne perfekte..:)

- Sabrina & Jesper

Endnu en gang, tusind tak for samarbejdet - vi synes I gjorde det super godt og hvor er det bare nogle fine billeder I har fået taget:)
Der skal også lyde et kæmpe tak for indsatsen fra Rikke og jeg, både dig og din assistent - I gjorde det virkelig godt.
[...]
Tusind tak for det fine album, det er virkeligt flot og gennemarbejdet, og vi er meget glade :) Og selv tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse, hvem ved, det kan jo være vi kommer til samarbejde igen i fremtiden, måske til barnedåb :)

- Rikke & Jesper

Tak fordi du var med til at gøre vores store dag uforglemmelig på aller fineste vis.
- Maria & Kim

Hold da op hvor er billederne bare gode, vi har lige på en time genoplevet vores vielse:-)
Det var en rigtig god oplevelse at have dig og din assistent med ved vores vielse, I er meget rare mennesker og det føltes ikke unaturligt som jeg frygtede en lille smule.

- Maj-Britt & Jes

Men endnu en gang tusind tak for de utrolig smukke billeder, vi er så glade for dem og kan se dem igen og igen.. Vi glæder og helt vildt til vi modtager vores album..

- Trine & Jakob

Så fløj tiden endnu engang afsted. Vi har været inde og se billederne flere gange og synes bare de er rigtig flotte (især portrætbillederne hvor du fik os stillet lidt op). Vi har brugt billedere til takkekort og folk synes de er vildt flotte, hvilket vi kun kan give dem ret i:-)
- Nanna & Mathias

Vi er virkelig godt tilfredse og syntes du har fanget så mange gode minder til os - Mange tak for det..:) Du har fået rigtig meget ros fra mange gæster og endnu mere efter de har set billederne…
- Cathrine & Morten

Hvor er de fantastiske. Jeg elsker billederne. Det har du gjort rigtig godt.
- Sofie & Carsten

Hold da op, de er blevet flotte! Og det gik godt nok også stærkt [med leveringen]. Tak for det.
- Simone & Mathias

Certificeret bryllupsfotograf hos den internationale sammenslutning for bryllups- og portrætfotografer, WPPI.Mange gange tusind tak for de fantastiske billeder. Vi kan slet ikke forstå at du kunne finde sådan nogle fantastiske billeder i os. Du har virkelig fanget hvem vi er, dagens stemning og efteråret. Mange af billederne undrer vi os over hvornår du har taget, da vi slet ikke registrerede at du stod med kameraet og tog billeder. Vi synes billederne er perfekte, som de er. Igen tusind tak fordi du havde lyst til at komme og tage billeder til vores bryllup.
- Tina & Poul