Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf til jeres bryllup?

Mit navn er Jacob Kjøller Andersen, og jeg er fotograf, specialiseret i bryllupsfotografi. Jeg begyndte som bryllupsfotograf i 2012 og har siden arbejdet som bryllupsfotograf i Århus, Aalborg,  København,  KoldingSønderborgAabenraaEsbjergOdense ved mere end 150 bryllupper. 


Som jeres bryllupsfotograf vil jeg gøre mit absolut bedste for at skabe kreative, tidløse og nærværende billeder til jer. Det gælder, uanset om I booker mig som bryllupsfotograf til  Varna Palæet i Århus, reception i Alsion, Sønderborg eller til et romantisk bryllup ved Dyvig Badehotel. Jeg tager reportagebilleder, men hjælper jer naturligvis også med poseringen ved bryllupsportrætterne. 

Stilfulde detaljebilleder, smukke portrætter og vedkommende reportagebilleder hører til dagens orden, når jeg følger jer på bryllupsdagen.

Bryllupsfotograf
WPPI

Certificeret bryllupsfotograf

Jeg stræber efter hele tiden at udvikle mig og blive bedre til bryllupsfotografering. Jeg har derfor ladet mig certificere af foreningen for internationale bryllups – og portrætfotografer, WPPI.

Certificeringen har været en spændende proces, hvor min fotografiske og tekniske kunnen er blevet testet og gennemset, men også hvor alle aspekter af min forretning er blevet kigget over skulderen.

Visitkort, logoer, reklamemateriale og prisstruktur er blevet gennemgået og bedømt, ligesom mine retoucheringsevner i photoshop er blevet målt og vejet.

Er jeg blevet en bedre bryllupsfotograf af at blive certificeret? Nok ikke direkte, men godkendelsen har alligevel fået mig til at overveje aspekter af min forretning, som jeg ikke før havde tænkt over.

For jer som kommende brudepar er der en stor sikkerhed i at vælge en bryllupsfotograf, der beviseligt har styr på den tekniske, den kunstneriske og den forretningsmæssige del af jobbet som bryllupsfotograf.

Bryllupsfotograf


Smukke bryllupsfotografier

Inden bryllupsfotograferingen mødes jeg med det kommende brudepar. Det foregår typisk hjemme hos jer eller et andet sted der passer ind i vores planer. Vi taler om jeres ønsker til fotograferingen og lærer hinanden en smule at kende. Det er vigtigt for den optimale bryllupsfotografering, at I er trygge ved at have mig til at følge jer på dagen.


Samtalen inden brylluppet giver også mulighed for at tale planen for bryllupsdagen igennem, således at vi er sikre på at der er tid til for eksempel gruppebilleder, parbilleder og billeder af jeres vielsesringe.

Som følge af de mange bryllupper jeg har fotograferet, er jeg i stand til at håndtere hektiske situationer som store gruppefotos, portrætter taget under tidspres og regnbyger, der pludseligt og ubelejligt måtte opstå.

Hvis I overvejer om jeg er den rigtige bryllupsfotograf for jer, kan I eventuelt få glæde af at læse udtalelser fra tidligere brudepar. Dem kan I finde på siden “fotografen”.

Priser og information

Hvis I leder efter en kompetent og pålidelig bryllupsfotograf bør I kigge videre rundt på siden. Jeg sender også meget gerne et link til et helt bryllupsgalleri, så I kan se, hvad I kan forvente. Mine priser kan I finde her på siden. Der kan forekomme mindre variationer i forhold til for eksempel sæson og ugedag. Hvis I har brug for yderligere priser på bryllupsfotografering er I velkomne til at ringe eller skrive til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.