Odense Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Odense

En novemberdag blev Line og Claus gift i Graabrødre Klosterkirke i Odense. I mit virke som bryllupsfotograf Odense havde jeg glæden af at fotografere dem. Vejret var noget ustadigt og bygerne udfordrede især bruden, der havde kjole og pels at tage hensyn til. Det er rart at fotografere i gråvejr. En helt grå himmel ikke er specielt spændende som fotografisk baggrund, men med hensyn til lys er bryllupsfotografering i gråvejr ukompliceret fordi der ikke er nogen nævneværdige skygger, der skal tages hensyn til. Alt er jævnt belyst, så man kan i princippet fotografere løs uden at skulle være opmærksom på lysets retning.


Billedet er taget mens Line stiger ud af oldtimeren inden hun skal ind til vielsen I Graabrødre Klosterkirke. Bygningerne i baggrunden danner linjer der giver dybde, og chaufførens spejling i ruden giver seerens øjne lidt mere at gå på opdagelse i. Ulempen ved at fotografere bryllupper i gråvejr er at farvekontrasterne reduceres. På dette billede har jeg forsøgt at nedtone kontrasten yderlige ved at tone billedet en anelse i den brunlige nuance som bygninger, paraply, pels og bil har.


Fotograf bryllup Odense

Odense byder også på mange smukke og unikke locations, der egner sig perfekt til bryllupsfotografering. Fra det historiske H.C. Andersen Hus til den charmerende Bondebyen, er der masser af steder, hvor du kan fange spektakulære bryllupsbilleder. Den historiske bymidte med smukke gamle huse og brostensbelagte gader, den imponerende Odense Domkirke, de Eventyrlige skove og parker såsom Fruens Bøge, Munke Mose og Kongens Have. Alle fantastiske steder at tage billeder i Odense.

Odense bryllupsfotograf Dalum

Odense bryllupsfotografering

Uanset hvilke lokationer I vælger, kan jeg som bryllupsfotograf i Odense garantere, at jeg vil fange jeres kærlighed og følelser på bedste vis. Jeg har næsten 15 års erfaring i at fotografere bryllupper og ved, hvordan man skaber stemningsfulde billeder, der vil blive værdsat i mange år fremover.

Hvis I er på udkig efter en bryllupsfotograf i Odense - eller andre sider på Fyn - der forstår vigtigheden af at fange jeres særlige dag på en smuk og autentisk måde, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg ser frem til at høre fra jer og hjælpe med at skabe minder for livet.Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i Odense.


Location: Frue Kirkestræde 10, 5000 Odense, Danmark.