Aabenraa Bryllupsfotograf | Specialist i bryllupsfotografering
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Aabenraa

Bryllup i Aabenraa

Det unge par Lea og Henrik blev gift i Ensted Kirke ved Aabenraa på årets varmeste dag, og jeg fik lov at være bryllupsfotograf i Aabenraa. Brudeparret havde ønsket sig godt vejr på deres bryllupsdag, og man skal jo som bekendt være forsigtig med hvad man ønsker sig:-)

AabenraaBryllup I Sønderjylland
Aabenraa Bryllupsfotografering

Lea og Henrik var godt forberedt med hensyn til valg af locations for bryllupsportrætterne. Begge familier er oprindeligt fra Sønderjylland, så områderne omkring Aabenraa og Sønderborg er velkendt for de to, og de ønskede billeder der viste steder de har kendt hele deres liv.
Vi havde god tid til billederne. Som bryllupsfotograf Aabenraa er det en gave at have op til 2 timer sammen med parret for det giver mulighed for at prøve forskellige locations, og giver god tid til at gå i dybden med lys og poseringer.

Bryllup i Aabenraa

Første stop var den dobbeltbuede stenbro Gejlå Bro. Vi tog et par gode billeder af parret på den historiske bro, og derefter brugte jeg højdeforskellen mellem broen og åens græskant til at lave et klassisk, siddende brudeportræt. Mange fotografer har dette billede på repertoiret, og jeg har selv brugt det flere gange.

Aabenraa Raadhus Bryllup

Aabenraa Bryllupsfotograf

Billedet er sværere at gøre vellykket end man umiddelbart tror. Lyset skal være blødt og jævnt uden slagskygger. Det ordnede vi på dette billede ved at brudens søster og brudgommen holdt gommens jakke op som skygge for den direkte sol. Dernæst er det svært at finde præcist det udtryk hos bruden der virker på denne type billede. Skal hun kigge i kameraet? Skal hun smile eller være mere eftertænksom? Hvor højt skal hagen op, før at der er godt udsyn til ansigtet men hvor det stadigt ikke virker anstrengt? Der er mange ting der skal prøves af i situationen, og af de cirka 15 variationer af billedet jeg havde med hjem, er dette min favorit.


Bruden venter I AabenraaKontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i Aabenraa.

Location: Kirkebakken 21, 6200 Aabenraa, Danmark.