Aalborg Bryllupsfotograf | Fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Aalborg

Som bryllupsfotograf i Aalborg har jeg haft æren af at forevige nogle af de mest mindeværdige øjeblikke for nordjyske par på deres store dag. Hvis du leder efter en erfaren og dygtig bryllupsfotograf i Aalborg, er du kommet til det rette sted.

Nogen gange er det næsten for nemt:-) Et fotogent brudepar i autentiske og smukke omgivelser kan få mig til at føle, at billedet nærmest laver sig selv. Sådan følte jeg, da jeg fotograferede Lise og Henriks bryllup i Aalborg. Parret formåede at skabe den svære balance mellem autenticitet på den ene side og elegance og skønhed på den anden. De havde valgt at holde bryllupsfesten i et telt i brudgommens forældres have, og teltet var elegant indrettet med store lysekroner og udsmykkede stole. Valget om at holde bryllupsfesten hjemme på gården i et havetelt sikrede, at festlighederne emmede af personlighed, samtidigt med at den smagfulde indretning af teltet skabte en smuk ramme omkring festen.


Fotograf til bryllup i Aalborg

Billedet er taget under brudevalsen, som ofte er det sidste officielle øjeblik under en bryllupsfest. Valsen er vanskelig at fotografere, og et fotogent par og smukke omgivelser er her ikke længere nok til at sikre vellykkede billeder. Ofte er der dæmpet belysning på dette tidspunkt på aftenen og både brudepar og gæster bevæger sig. Mørke kombineret med bevægelse kræver kunstig belysning. Jeg anvender to trådløse blitzer, hvoraf den ene kan ses på dette billede. Det sikrer, at billedet fremstår ligeså skarpt, som de der er taget tidligere på dagen, hvor den naturlige belysning er mere velegnet til fotografering. Derudover giver modlyset en flot betoning af gæsterne der langsomt nærmer sig brudeparret.

Billeder under brudevalsen er et eksempel på, hvorfor det er fordelagtigt at hyre en bryllupsfotograf og skyde billederne med professionelt udstyr, da et billede som dette er umuligt at tage med en telefon.

Bryllupsfotograf Aalborg - sebber kloster
Aalborg Bryllupsfotografering

Egentlig er jeg imod at anvende princippet "spray and pray", som handler om at skyde mange billeder over kort tid og håbe, at et tilstrækkeligt antal bliver vellykkede. Men under brudevalsen kan det være en nødvendighed. Jeg skyder oftest 100-150 billeder under valsen, og ender ud med 10-15 vellykkede billeder.


Jeg er vild med det her billede, fordi det så tydeligt viser Lises glæde, og gæsterne i baggrunden, der smiler og griner. Når jeg efter en lang dag med bryllupsfotografering sent om aftenen kigger billederne fra dagen igennem, er det netop denne type billeder jeg er allermest glad for at opdage. Dem, hvor udtryk og teknik sammen skildrer et fantastisk øjeblik i de to unge menneskers liv.


Aalborg har nogle fantastiske steder at fotografere bryllupper, for eksempel er den nye havnefront fantastisk flot, og også Kildeparken og området omkring Hotel Hvide Hus egner sig supergodt til bryllupsportrætter.

Se flere billeder fra mit arbejde som bryllupsfotograf NordjyllandKontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i Aalborg.


Location: Stationsvej 12, 9500 Hobro, Danmark.