Vikingebryllup med Renée og Mark

2021 var året hvor jeg for første gang have fornøjelsen af at fotografere et bryllup med vikingetema. Renée og Mark havde lagt et kæmpe arbejde i at få alle detaljer på plads, for at give deres gæster en kæmpe oplevelse. Brylluppet blev holdt I Sagnlandet Lejre, med vielsen i centrum af den udendørs labyrint.

Renee og Mark var det smukkeste par, og de var helt klart i deres rette element i denne historiske og autentiske setting. Brylluppet var fyldt med smukke ritualer og traditioner, og der var en utrolig energi og glæde i luften.

Sagnlandet Lejre er et fantastisk sted at holde bryllup, og dette vikingebryllup var intet mindre end magisk. Det var som at træde ind i en anden tidsalder, da vi ankom til stedet, og der var en fantastisk atmosfære fyldt med vikingetraditioner og -kultur.

Vikingebryllup i Lejre

Som bryllupsfotograf var det en ære at dokumentere dette unikke og uforglemmelige bryllup, og vi kunne ikke have ønsket os en mere fantastisk bryllupslokation end Sagnlandet Lejre. Det var en day to remember, og jeg er sikker på, at Renee og Mark vil tænke tilbage på deres vikingebryllup med glæde og begejstring i mange år fremover.

Comments are closed.