Rohden Gods – Anne & Hans Henrik

Bryllup på Rohden Gods

Anne og Hans Henrik blev gift en smuk sommerdag, og holdt fest på fantastiske Rohden Gods tæt ved Vejle Fjord. Jeg har kendt Anne i mange år, og det var derfor en særlig stor fornøjelse at få lov til at dokumentere hendes dag.

Når man tænker på bryllup, forestiller man sig ofte et magisk sted, hvor kærligheden blomstrer og minderne skabes for livet. Det var præcis, hvad Anne og Hans-Henrik fandt i Rohden Gods – et fantastisk bryllupslocation.

Som bryllupsfotograf er det en sand fornøjelse at arbejde på et sted som Rohden Gods. Her oser det af historie og atmosfære, samtidig med at det moderne og eksklusive touch skaber den perfekte ramme for et uforglemmeligt bryllup.

Anne og Hans-Henrik sagde ja til hinanden i Vrigsted Kirke omgivet af den smukke natur. De mange gæster blev derefter budt velkommen i godsets elegante selskabslokaler, hvor det var tydeligt, at der var kælet for hver eneste detalje.

For Anne og Hans-Henrik var det vigtigt, at bryllupsfesten blev en aften fyldt med energi, glæde og ikke mindst dans.

Som bryllupsfotograf var det en drøm at indfange de mange små øjeblikke, der tilsammen udgjorde denne særlige dag. Fra det øjeblik, hvor Anne og Hans-Henrik så hinanden for første gang den dag, til de sidste gæster forlod godset, kunne man mærke den kærlighed, der bandt dem sammen.

Rohden Gods er uden tvivl et sted, hvor man kan leve ud sine drømme og skabe minder for livet. Anne og Hans-Henriks bryllup vil altid stå som en påmindelse om, hvorfor jeg elsker mit arbejde som bryllupsfotograf. For det er ikke kun de smukke omgivelser og den gode stemning, der gør et bryllup uforglemmeligt – det er de mennesker, man deler det med.

Så herfra skal lyde en stor tak til Anne og Hans-Henrik for at have valgt Rohden Gods som deres bryllupslocation og for at have ladet mig forevige deres kærlighedsdag. Jeg ønsker dem alt det bedste og en fremtid fuld af kærlighed, latter og lykke.

Comments are closed.