Vejle Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Vejle

Morten venter spændt på Cathrine, der er er få minutter fra at ankomme til kirken i Vejle. En smuk og harmonisk dag, som det var en fornøjelse at måtte dække.

Cathrine og Mortens bryllup i Vejle var ét af de første jeg fotograferede. Ligesom ved andre af de helt tidlige par, står disse to unge mennesker meget klart i min bevidsthed som værende imødekommende, søde og enormt tillidsfulde og samarbejdsvillige. Det var en flot dag i maj og efter vielsen i Søndermarkskirken tog vi portrætter ved Vejleådalen. En perfekt dag som bryllupsfotograf i Vejle.

Fotograf til bryllup i Vejle

Jeg har siden fotograferet mange bryllupper i Vejle, og nyder altid at komme tilbage til byen med skov, fjord, dale og i det hele taget en fantastisk natur, der gang på gang har givet mig skønne baggrunde til smukke parbilleder.

Et stille øjeblik ved bryllupsmiddagen

Vejle bryllupsfotografering

Morten og Cathrines bryllup i Vejle, affødte via mund-til-mund princippet en række andre bryllupper i Midtjylland. Som det ofte er, var Morten og Cathrines venner også i en alder hvor det er typisk at afholde bryllupper. Derfor fik jeg i perioden efter dette bryllup i Vejle flere forespørgsler vedrørende bryllupsfotografi fra deres venner. Det er den absolut skønneste måde at få kontakt til nye par på. De kender dit arbejde, og har set dig være bryllupsfotograf, så der er med det samme en langt større tryghed i forholdet til parret.


Bryllupsfotograf Vejle Vejlefjord

Vejle Bryllupsfotograf

Der findes masser af skønne backdrops til bryllupsbilleder i Vejle. For det første ligger der adskillige gode feststeder, fx skønne Vejlefjord Hotel og Munkebjerg Hotel, og dernæst er der masser af interessant byggeri, som fx "bølgen" og Fjordenhus. Som fotograf til bryllup i Vejle, kan du altid ringe eller skrive til mig, så vi kan snakke mulighederne igennem.


Bryllupsbillede Vejle BølgenKontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i Vejle.
Location: Kirkebakken 32, 7120 Vejle, Danmark.