Bryllup på Gods Østergaard

Bryllup i grænselandet.

I det dansk-tyske grænseland er det naturligvis ikke noget særsyn at være til dansk-tysk bryllup, og i slutningen af april blev det sympatisk par Jessica og Michael gift på slottet i Lyksborg. Jessica har selv kunstnerisk blod i årene og har blandt andet arbejdet som fotograf, så vi havde en god samtale om forventningerne til deres bryllupsfotografering da vi mødtes til formøde i Flensborg. Det er sjovt at kunne snakke teknik, objektiver og efterbehandling med et brudepar, og vi var med det samme på bølgelængde.

Til formødet havde vi planlagt at lave et par parbilleder i kirken umiddelbart efter vielsen, men som det ofte er på bryllupsdage kan planerne ændre sig. Kirketjeneren mente at vi var nødt til at gå ud på pladsen foran slottet da de kirkelige handlinger var slut, og det gjorde vi selvfølgeligt. Udenfor stod mere end 100 børn og forældre med balloner, gaver, kort og masser af smil og knus. Både brud og brudgom arbejder med undervisning, og i al hemmelighed havde ungerne med deres forældre aftalt  at møde og og lykønske Jessica og Michael. Det var ganske enkelt rørende at opleve.

Efter parbilleder i solrige Quellental tog parret og gæsterne videre til fest på Gut Ostergaard (Gods Østergaard) hvor photobooth‘en var stillet op og sørgede for sjov og spas natten lang.

Efter at have modtaget billederne modtag jeg følgende fra parret:

“Vi er vanvittigt begejstrede for hvert enkelt billede!!! Mange, mange tak for alt:-)
Du har overtruffet vores forventninger; Portrætbillederne er alle sammen så utroligt flotte, præcis som vi ønskede os. Og også dagens stemninger og atmosfæren har du indfanget super.:-) Alle vores bekendt er også helt forelskede i billederne!”

En perfekt afslutning på et perfekt samarbejde:-)

Deutsche version

 

 

Dansk-tysk bryllup

Dansk-tysk bryllup

Dansk-tysk bryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *