fbpx

Admiral Hotel – Bryllup i København.

Storbybryllup med fest på Admiral Hotel: Det charmerende par Isabella og Christoffer blev gift i den smukke Mariendal Kirke midt på Frederiksberg i København. Der er et eller andet fascinerende ved at have en stor, smuk gammel kirke lige midt i en travl storby. Det giver en fantastisk kontrast at have det moderne og det klassisk gamle side om side. 

Ligesom med alle mine andre par havde jeg mødt med Isabella og Christoffer i deres lejlighed st tykke tid før brylluppet. Jeg kunne med det samme mærke at kemien passede, og at vi nok skulle få et fantastisk samarbejde.

Frederiksberg Have dannede baggrund for vores portrætter.

Både bruden og gommen er vilde med København, og var ikke i tvivl om at deres bryllupsgæster skulle mærke stemningen af de karakteristiske, københavnske baggårde. Derfor foregik eftermiddagens reception i parrets egen baggård på Frederiksberg. Vejret var (selvfølgeligt) perfekt, og den smukt oppyntede gård så skøn ud i sommervarmen.

Ved 18 tiden blev selskabet i busser fragtet til Admiral Hotel ved Ofielia plads, der med udsigt til Operaen og havnefronten også er indbegrebet af vores smukke hovedstad. 

Se flere bryllupsbilleder fra København her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.