Strandhotel Glücksburg

Bryllup på strandhotellet.

Her er et par af billederne fra Saskia og Moritz’ drømmebryllup i Lyksborg. Med gæster fra det meste af verden fejrede det fotogene par bryllup i de fantastiske omgivelser ved Strandhotel Glücksborg og det tilhørende Orangerie.

Der er noget helt særligt ved at holde bryllup ved havet, og Strandhotel Glücksburg viser dette helt tydeligt. Med sin beliggenhed ved Flensborg Fjord og udsigt over det smukke vandlandskab, var hotellet det oplagte valg for Saskia og Moritz’ store dag.

Som bryllupsfotograf bliver jeg straks forelsket i de billedskønne omgivelser, der danner den perfekte baggrund for både de romantiske og festlige øjeblikke. Det var tydeligt, at Saskia og Moritz havde fundet det perfekte sted at fejre deres kærlighed.

Selve vielsen fandt sted i den charmerende have foran Orangeriet, hvor et hav af farverige blomster og den blide havbrise gav en næsten magisk atmosfære. Saskia og Moritz udvekslede deres løfter med et stort smil og øjne fulde af kærlighed.

Efter den rørende ceremoni blev gæsterne budt indenfor i Strandhotel Glücksburgs elegante selskabslokale, hvor en festlig aften ventede. Her blev der serveret en lækker middag – gourmatmaden på Strandhotellet er virkeligt et besøg værd for Danske gæster.

Strandhotel Glücksburg var det ideelle sted for Saskia og Moritz’ bryllup, og som bryllupsfotograf var det en ære at indfange de mange uforglemmelige øjeblikke mellem dem. Deres bryllup var en smuk påmindelse om, hvordan kærligheden kan forene to mennesker og skabe minder, der vil vare evigt.

Se flere billeder fra mit arbejde som bryllupsfotograf Sønderjylland

Blog (1 of 19) Blog (2 of 19)

Blog (3 of 19)

Blog (4 of 19)

Blog (5 of 19)

Blog (6 of 19)

Blog (7 of 19)

Blog (9 of 19)

Blog (8 of 19)

Blog (10 of 19)

Blog (11 of 19)
Blog (13 of 19)

Blog (14 of 19)

Blog (15 of 19)

Blog (16 of 19)

Blog (17 of 19)

Blog (1 of 1)-2

Blog (1 of 1)-3

Blog (1 of 1)-4

Blog (18 of 19)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *