Den særlige bryllupsdato

Nogle datoer er særdeles populære blandt kommende brudepar. Det er typisk datoer der er nemme at huske eller bærer en særlig betydning. For nogle år siden faldt datoen 7.9.13 på en lørdag, og der skulle man være hurtigt ude for at sikre sig sin yndlingslocation eller sin favoritfotograf.

Til lørdagen 18.8.18 fik jeg mere end 30 forespørgsler, som vidner lidt om hvor mange bryllupper, der må have ligget på den dag. Louise og Martin var hurtigt ude og reserverede dagen noget over et år i forvejen. Martin er selv fotograf og var nok klar over efterspørgslen på denne særlige dag.

Vejret var perfekt (set med fotografens øjne) til vores portrætter. Ikke for varmt, og med en fint skyet og dramatisk himmel. Sådan skal det gøresJParret havde gjort sig stor umage med at finde egnede locations til parbillederne, så vi kørte til en stort, nedlagt drivhus, der gav spændende baggrunde til det smukke par i forgrunden. Senere fandt vi en tilgroet eng med skønne lilla blomster. Jeg elsker at fotografere med højt græs og blomster som forgrund og baggrund. Det er en interessant setting at placere folk i – den har liv og dynamik, men tager ikke fokus fra brudeparret.

Der var masser af musik til Louise og Martins bryllup. Louise veninde Ninna, der er konservatoriestuderende, spillede på vibrafon i kirken en vanvittig smuk udgave af ”Can’t help falling in love”. Senere var der jødisk folkemusik for alle pengene, da klezmerduo spillede op til vild dans, der fik temperaturen til at stige gevaldigt i rummet.

Jeg er glad for at det blev Louise og Martin der ”løb” med den særlige dato 18.8.18 og glæder mig til at se hvem der løber med 10.10.20 som, så vidt jeg kan se er den næste specielle bryllupslørdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *