Bryllupsfotograf i Jylland | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Jylland.

Jylland har de mest fantastiske locations til bryllupper man som bryllupsfotograf kan forestille sig. Masser af vand, strand, vidder og smukke landskaber som perfekt baggrund til et bryllup.


Jylland Bryllupsfotografering

Uden at fornærme nogen kan man vel godt sige at afviklingen af et bryllup i Jylland ofte mest er brudens projekt. 9 ud af 10 gange er det derfor også hende, der kontakter mig for at lave en aftale om bryllupsfotografering. Ved Søren og Maries bryllup var det anderledes og Søren stod for kontakten. Søren er grundig og velforberedt, og vi var igennem flere telefonsamtaler inden kontrakten blev underskrevet.

Brylluppet foregik henover en forlænget weekend primært på Sjørupgaard i Jylland det skønneste sommervejr. Derfor elsker jeg mit job som bryllupsfotograf i Jylland.

Jylland Bryllupsfotograf

Gæsterne og brudepar havde overnattet på Sjørupgaard inden bryllupsdagen, så der var ro på og godt med grin i løbet af formiddagen da gommen skulle gøres klar.

Mens familien i baggrunden får aftalt de sidste detaljer, nyder den flotte brudgom solen stråler inden afgang mod kirken.

Se flere billeder fra bryllup i Jylland

Location: Djursland,Danmark.