Bryllupsfotograf i København

Af og til er det vidunderligt at komme lidt ud af comfort zone’en og fotografere spændende bryllupper på nye locations. Det fik jeg lov til da Andrea og Jakob blev gift på Vesterbros Pumpestation lige overfor Fisketorvet i hjertet af København. Den tidligere pumpestation, der nu bruges til kulturarrangementer, dannede en urban og smuk ramme om det unge pars bryllupsdag. Vielsen foregik udenfor i gården, og der var skruet godt op for lydanlægget, så de forbi kørende tog ikke rendte med al opmærksomheden. Sikke en fantastisk lokation at blive viet på. At være bryllupsfotograf i København er spændende og afvekslende, og turen over broen er det hele værd, når jeg har mulighed for at fotografer så interessante location som denne.

Efter portrætter på Vestre Kirkegård, rykkede selskabet indenfor hvor den unge stjernekok Mads Cortsen stod for aftenenes mange retter. Et fantastisk måltid – imponerende anrettet og vanvittigt velsmagende.

Trods de eksklusive retter var den største glæde ved dette bryllup, at jeg har kendt bruden i knapt 10 år. Jeg har for en del år siden undervist hende i gymnasiet, og har I årenes løb holdt kontakten med den medieinteresserede unge kvinde. Derfor blev jeg rigtigt glad da forespørgslen om at være hendes bryllupsfotograf kom, og det var en stor fornøjelse at få lov at dokumentere hendes store dag.

Se flere billeder fra mit arbejde som bryllupsfotograf i København.

 

Bryllupsfotograf i København

Bryllupsfotograf i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.