Vestjylland Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Vestjylland

Der var ansigtsmaling, hjemmelavede burgere og trylleshow hele dagen for børnene, der var med som gæster på Anlægspavillonen i Vestjylland. For brudeparret var der heliumfyldte hjerteballoner og en vielse ved det store, gamle træ på græsplænen lige ned til vandet. Familie og venner til brudeparret Christina og Gerrit kunne glæde sig over en dag og aften med livemusik, omgivelser smukke som en filmkulisse og en fantastisk made at fejre parret fra på.

Vestjylland Bryllupsfotograf

Christina og Gerrit havde opdaget anlægspavillonen under en ferie I Danmark, og kort tid efter besluttet at de ville fejre deres bryllup på denne lille perle i Vestjylland.

Som bryllupsfotograf er det fantastisk at komme ud til par, der har lagt så stor væk på detaljerne. Uanset hvor jeg kiggede hen var der romantisk bordpynt, hjemmelavede snacks, specialtrykte etiketter til øl og andre detaljer der gjorde dagen helt særlig.

Vestjylland Bryllupsfotografering

Der var tænkt på alle I planlægningen af brylluppet. Brudeparrets imødekommenhed og iver efter at give alle gæster en uforglemmelig dag, blev honoreret med en smuk fest, godt vejr, og masser af smil og god stemning I løbet af dagen og aftenen.

Location: Vamdrup,Danmark.