Varna Palæ Bryllup | Bryllupsfotografering & se billeder af stedet
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Varna Palæ bryllup

Bryllup Varna Palæet

Så var jeg igen på arbejde som bryllupsfotograf Århus. Sikke en fornøjelse det var at være tæt på Marie-Louise og Stefan til bryllup på Varnæ Palæet. Som ved rigtigt mange bryllupper, var der her også gæster, der synes det er spændende at veksle et par ord med fotografen. Jeg sætter pris på lidt small talk i løbet af dagen, og taler gerne om alt fra udstyr (der lader til at være det mest yndede emne at konversere med bryllupsfotografen om), om hvor mange billeder jeg tager i løbet af sådan en dag, og om det ikke er en lang arbejdsdag for mig. For lige at svarene på disse spørgsmål ud af verden:
  • Jeg fotografer med Nikon kameraer, og listen ser således ud: Nikon D4, Nikon D750, Nikon D800, Nikon 24-70 2.8, Nikon 70-200 2.8, Nikon 200-500 5.6, Nikon, 24-120 4.0, Nikon 85 mm 1.4, Nikon 105 mm 2.8 og Sigma 35mm 1.4, Speedlights, ICE-light og så alt det løse.

  • Jeg tager cirka 2000 billeder i RAW-format i løbet af et heldagsbryllup.

  • Jo, det er ofte en lang arbejdsdag, med kørsel før og efter brylluppet. Jeg er typisk helt færdig, når jeg når hjem i seng. Færdig, men også fuld af indtryk og lidt oppe at køre og spændt på at se billederne.


Når FAQ-spørgsmålene er af vejen, snakker vi ofte om arbejde, om relationen til parret, hvor brudeparret har fundet mig og meget mere. Det er hyggeligt, og fordi parret har betroet mig med fotograferingen af deres dag, er der en naturlig tillid fra gæsternes side. Det nyder jeg, og jeg er vild med at tale med folk – alle har mindst én unik og interessant historie at byde på.Bryllupsfoto Varna Palae - Jacob Kjoeller Andersen Foto


En sjov detalje er, at gæsterne ofte siger noget i retning af ”Nej, hvor vi glæder os til at se billederne – vi er sikre på at de er blevet rigtigt, rigtigt gode.” Det er jo lidt af en sjov kommentar, for ret beset aner de jo ikke noget som helst om kvaliteten af de billeder jeg har taget. Jeg kunne for så vidt have glemt at komme hukommelseskort i kameraet! Udsagnet siger nok noget vigtigt om psykologien i branding og den måde jeg optræder på som fotograf. Jeg gør alt hvad jeg kan for at fremstå professionel, opmærksom, betænksom og hjælpsom på dagen, og jeg tror gæsterne opfatter det som et tegn på at jeg må være en god fotograf. Ser man betegnelsen fotograf i en bredere forstand – som en erhvervsdrivende, der driver fotografisk virksomhed, fremfor blot én der tager billeder – håber jeg de har ret.


Se flere billeder fra bryllupsfotograf på Varna PalæetKontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering på Varna i Århus.

Location: Århus, Danmark.