Tyrstrup Kro Bryllup | Bryllupsfotografering & se billeder af stedet
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup Tyrstrup Kro.Simone og David blev gift en søndag i juli. Parret mødte hinanden på Bornholm hvor Simone er født og opvokset, og hvor David arbejder i forsvaret. De er skønne, unge mennesker som er et spændende sted I deres liv, hvor de inden så længe skal overveje hvor I landet, de slår sig ned. Skal de blive på Bornholm, som er blevet deres hjem nu? Eller er det bedre at flytte mod hovedlandet for at øge chancerne for at få de helt rigtige jobs? Èt er sikkert – hvad end beslutningen ender med, har de taget den I fællesskab, og eventuelle udfordringer vil blive løst I fællesskab. Vielsen foregik I Kristkirken I Kolding – en stor og utroligt flot kirke med godt plads til gæster og til fotografen. Parrets fælles ven, Præsten Mette, stod for den smukke vielse hvor gommens bror Simon sang en fantastisk udgave af “You Raise Me Up”.

Simone og Davids bryllup Tyrstrup kro.Senere gik det mod den hyggelige Tyrstrup Kro ved Christiansfeld hvor aftenen blev tilbragt og brudevalsen danset. Som det er tradition skal strømpebåndet vises, og her på billedet er det brudgommen, der har æren af at se på.

Som altid under valsen kommer lyset primært fra 3 speedlights - én på kameraet og 2 ude i rummet. Umiddelbart inden valsen tog vi gruppebilleder , så for at spare tid fik jeg en gæst til at holde den ene blitz. Enkelt, effektiv og gæsterne synes som regel det er sjovt og fint at hjælpe til.


Se flere billeder her


Location: Tyrstrup Kro,Danmark.

1/200; f/5.6; ISO 2000; 24.0 mm.