Sild Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Sild Bryllupsfotograf

Når man kører rundt i Flensborg og omegn ser man ofte et lidt specielt klistermærke bag på biler. Mærket har en meget speciel og genkendelig form – en slags aflang, let krummet form, med et ”ben” ud til højre. Efter at være flyttet til Flensborg tog det mig lang tid at finde ud af hvad figuren betød – det viste sig at være en afbildning af den lille, nordfrisiske ø, Sild, som er en charmerende, tysk ferieø. Øen er åbenbart så populær at tilbagevendende gæster gerne gør reklame for den i form af det lille mærke bag på bilen.


Sylt er knapt 40 kilometer lang og har masser af sand og klitter. Det er fantastisk at være fotograf på Sylt – der er stort set overalt udsigt til havet og øen byder på både flotte, turistprægede baggrunde med strandstole og parasoller, men også dramatik med skyer, bevoksning og ofte blæst og hårdt vejr. Alt i alt perfekt til varierede og smukke bryllupsbilleder.


Der bor mennesker fast på sylt, men øen er primært befolket om sommeren hvor turister og sommerhusejere (mange ganske velhavende, de dyreste sommerhuse her sælges for op til 15 millioner Euro) vender tilbage og nyder livet på den lille, eksklusive ø.


Jeg havde fornøjelse af at være Kerstin og Peters bryllupsfotograf på Sylt denne sommer og ser frem til igen at kunne være bryllupsfotograf på Sylt – det er en stor fornøjelse at have øen som baggrund for smukke brudepar.