Sebber Kloster Bryllup | Bryllupsfotografering & se billeder af stedet
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup Sebber Kloster.

Mange kommende brudepar spørger givetvis sig selv, hvorfor det kan betale sig at hyre en professionel bryllupsfotograf. Der er efterhånden mange, der ejer et udmærket spejlreflekskamera, og det er derfor med god grund, at man kan overveje, om man ikke ligeså godt kan få onkel Ole til at dokumentere dagen.

Først og fremmest kan kvaliteten af udstyret være afgørende. Når det eksempelvis er mørkt under bryllupsvalsen kræver det lysfølsomme kameraer og objektiver, og det kan være nødvendigt med blitzudstyr, der kan styres trådløst. Det er udstyr, jeg altid medbringer, når jeg fotograferer ved bryllupper. Derudover har jeg også altid tre kameraer og en række af objektiver med, så selvom jeg skulle tabe noget af udstyret, er bryllupsbillederne sikrede.

Det vigtigste argument for at hyre en professionel bryllupsfotograf er dog først fremmest, fotografens blik for kompositioner og øjeblikke. En professionel bryllupsfotograf har uundgåeligt en erfaringsfordel ved at have deltaget i langt flere bryllupper end de fleste. Jeg selv har de sidste 3-4 år fotograferet mere end 50 bryllupper. Det gør, at jeg er skarp i, hvor jeg skal være på de forskellige tidspunkter under brylluppet; hvor skal jeg eksempelvis stå, når der under festen bliver holdt taler, og når der i kirken bliver sat ringe på fingrene?

At hyre en professionel bryllupsfotograf er langt hen af vejen at hyre en fotograf med en kreativ og håndværksmæssig erfaring. Selvom det er nemt at tage et billede, kræver det et kreativt øje og erfaring at se mulighederne i omgivelserne, skabe den bedste billedkomposition, se at lyset falder rigtigt og have tålmodigheden til at vente på det rette ansigtsudtryk.

Derudover har en professionel bryllupsfotograf erfaring med at tage parbilleder, der ser naturlige ud. Selvom I som brudepar står så det føles naturligt, kan det være en posering, der ikke ser flatterende ud på billeder. Det har jeg blik for at ændre og sikre, at billederne får jer til at fremstå flottest muligt.

Trine til bryllup Sebber kloster .


Lige netop dette billede er et bud på et kreativt billede, hvor jeg får lov til at lege lidt med fotograferingen. Billedet er et opstillet billede af den smukke brud Trine (kjole fra Luxus), der holdte sit bryllup i Sebber kloster i Nordjylland. Nogen gange giver det mening med kreative billeder, andre gange søger jeg det mere dokumentariske udtryk i billederne, som skildrer et vigtigt øjeblik under brylluppet.

Location: Nibe,Danmark.

1/100; f/2.8; ISO 220; 24.0 mm.