Sønderborg Bryllup | Bryllupsfotografering & se billeder
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup ved Sønderborg

Der var ansigtsmaling, hjemmelavede burgere og trylleshow hele dagen for børnene. For brudeparret var der heliumfyldte hjerteballoner og en vielse ved det store, gamle træ på græsplænen lige ned til vandet. Familie og venner til brudeparret Christina og Gerrit kunne glæde sig over bryllup ved Færgekroen og en dag og aften med livemusik, omgivelser smukke som en filmkulisse og en fantastisk made at fejre parret fra Bremen på.


Christina og Gerrit havde opdaget kroen under en ferie I Danmark, og kort tid efter besluttet at de ville fejre deres bryllup på denne lille perle af et badehotel der ligger ned til Flensborg Fjord.Med Gerrit og Christina til Bryllup

Der var tænkt på alle I planlægningen af brylluppet. Brudeparrets imødekommenhed og iver efter at give alle gæster en uforglemmelig dag, blev honoreret med en smuk fest, godt vejr, og masser af smil og god stemning I løbet af dagen og aftenen.


Se flere billeder fra mit arbejde ved bryllup på Ballebro Færgekro og som bryllupsfotograf Sønderjylland og bryllupsfotograf SønderborgLocation: Ballebro,Danmark.