Nimb Bryllup | Bryllupsfotografering & se billeder af stedet
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Nimb Bryllup

I min tid som bryllupsfotograf København har jeg flere gange fotograferet ved bryllupper, hvor to af forskellige folkeslag er blevet gift. Det skyldes måske den øgede globalisering, og jeg, som selv er udenlandsk gift, kender til de udfordringer, afstande mellem familiemedlemmer kan skabe. Da jeg fotograferede ved Camilla og Nate’s bryllup i december, var det en rørende seance, jeg overværede. Danske Camilla og Nate, der er af amerikansk, mødte hinanden og forelskede sig, da Camilla var på udveksling i San Diego i USA. De to besluttede efterfølgende at bosætte sig i København, og Nates familie var i anledning af brylluppet fløjet ind fra USA. Brylluppet rummede mange følelser; på den ene side glæden ved at de to unge mennesker havde fundet hinanden, og på den anden side vemodigheden ved tanken omkring den store afstand, der i fremtiden ville være mellem familiemedlemmerne og eventuelt kommende børnebørn.

Brylluppet blev afholdt på hotellet Nimb i København, som er en enormt flot lokation ved siden af Tivoli. Parret havde ramt en heldig vinterdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, og det var et par grader varmt, så vi ikke frøs. Hotellet, der har mange store vinduer både på hotelværelserne og i restauranten, blev lyst op af de store lysindfald fra solen, hvilket gjorde det til en sand fornøjelse at fotografere der.

Jeg er vild med dette billede af Camilla og hendes far, der er taget under forberedelserne til brylluppet på et af hotellets værelser. Det fanger et vigtigt øjeblik, hvor veninden hjælper Camilla med at lukke bryllupskjolen, og faren stolt ser til. Der er et strejf af lys i ansigtet på Camillas far, som gør, at man på trods af hans mørke tøj bemærker ham og opfatter kontakten imellem ham og Camilla. Nimb er en rigtig god lokation at fotografere på, da hotellet har mange niveauer. Således er det muligt at skabe forskellige perspektiver, som eksempelvis i dette billede, hvor Camilla ses ovenfra i et fugleperspektiv. Det er med til give billedet en dybde. Derudover har hotelværelserne nogle skarpe linjer, der giver billedet struktur, samt nogle flotte, afdæmpede farver, der her skaber fokus på Camillas hvide brudekjole.

Location: Bernstorffsgade 5, 1577 København.