Musikhuset Århus Bryllup | Bryllupsfotografering & se billeder
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup i musikhuset Århus.

Dette er et af mine favoritbilleder, og dét, som flest brudepar har reageret specifikt på. Jeg havde glæden af at følge Yasemin og Adrian på deres bryllupsdag som bød på en smuk sejltur i Århus bugt og en aften med masser af dans og musik på Kaløhus. På grund af eftermiddagsregn var vi nødt til at droppe de udendørsportrætter vi havde tænkt os at lave, så vi spurgte venligt personalet på musikhuset i Århus, om vi måtte fotografere hos dem en lille times tid. De var hjælpsomme og vi fik lov at bruge de flotte, åbne, lyse gange i musikhuset til portrætterne.

Dagslyset (og der er masser af det) i Musikhuset er nemt at arbejde med, og det smukke par var med på mange ideer – heriblandt denne hvor brudens slør over deres ansigter lige giver det ekstra lag og den tekstur der gør billedet interessant.
Som bryllupsfotograf Århus søger jeg altid efter elementer der kan gøre nærbilleder mindre påtrængende. Der er en enorm kraft i et nærbillede, men det kan utilsløret næsten være intimiderende. Den enorme styrke der ligger i blikket mellem de to elskende er ofte svær at få frem, men Yasemin og Adrian virkede enormt trygge ved hinanden og ved min tilstedeværelse. Jeg bad dem stå på en bestemt måde og fortalte dem hvor de skulle kigge hen. Magien og nærværet i billedet er parrets fortjeneste.

Billedet er taget med Nikons fantastiske 70-200mm zoom 2.8 VR II - et helt igennem super objektiv, som er det, jeg ville tage med på en øde ø, og alle andre steder, hvor jeg kunne få glæde af at fotografere. Objektivet er skarpt og fokuserer præcist, men først og fremmest er brændvidden 70-200 på fullframe kameraer god til så mange forskellige ting i løbet af bryllupsdagen og komprimeringen ved 150-200mm er flot og uundværlig. Uundværlig fordi jeg utallige gange i løbet af en dagen forsøger at isolere enkeltpersoner, parret, detaljer og øjeblikke. Brylluppets enkeltelementer skal isoleres fra de store grupper, og det gøres bedst med et objektiv der kan fokusere på ét element, mens resten af billedet holdes ude af fokus. Dertil er Nikons 70-200 2.8 VR II perfekt.Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering.Location: Århus,Danmark.