Middelfart Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Middelfart Bryllupsfotograf

"Mens jeg med mine veninder ved min side fik lagt make-up og lavet hår, gjorde min kommende mand sig klar med sine drenge. Som enhver brud var jeg lidt sent på den, men nåede dog til rådhuset klokken 12. Gæsterne var allerede på deres pladser da jeg kom ind med mine brudepiger og min far. Der stod han så, min vidunderlig mand. Et øjeblik senere var vi ægtefæller og nervøsiteten fra de sidste uger begyndte at lægge sig. Nu var vi endelig klar til at holde fest!

Bryllupsfotograf Middelfart

Da vi kom tilbage til huset bød vore venner os velkommen med klokker og sæbebobler (til at fordrive de onde ånder), så vi beskyttet kunne gå ind i huset til champagnereception. Derefter startede den første af flere fotorunder. Billederne var meget vigtige for os, og vi valgte derfor at få taget billeder med hver enkelt gæst. Bagefter fik vi hjemmelavede salater. Godt styrket kunne vi tage med vores fantastiske fotograf ud i området omkring middelfart. De bedste fotografier opstår dér, hvor man mindst forventer det og på nogle af vores flotteste billeder står vi midt imellem duftende ramsløg og skovsnegle. Anstrengelserne var billederne værd og vi vil huske øjeblikket resten af vores liv, når vi ser på dem. Senere kom den vigtigste del af dagen for mig, bryllupslagkagen. Kagen var en sand drøm af hindbær og chokolade, som vi nød sammen med vores gæster mens min far fortalte barndomshistorier og min mand takkede hele selskabet. Da alle allerede havde mødt hinanden aftenen før, var stemningen dejligt afslappet og familiær. Alle var i god og uhøjtideligt kontakt med hinanden og fordi herregarden husede alle vore gæster, behøvede ingen at tænke over hvordan de skulle kommer hjem om aftenen. Efter aftensmaden klingede dagen ud med dans og musik.

Middelfart Bryllupsfotografering

Vi er stadigvæk overraskede over hvor godt alting fungerede, og at brylluppet var lige så afslappet og behagelig, som vi havde drømt om. Dagen var alt for kort og skulle vi gøre det om, ville vi gøre det på nøjagtigt samme måde igen. Det var en absolut drøm af et bryllup, som vi har holdt fast i billeder og erindringer."