København Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf København

Camilla og Nate mødte hinanden da Camilla var på studieophold i San Diego. Det er 6 år siden, og en lørdag i December blev de to gift på det utroligt smukt indrettede hotel og restaurant Nimb ved Tivoli i hjertet af København. En fornøjelse når man er bryllupsfotograf København.


Nimb Restaurant og Hotel er stort og har fantastiske sale, der er særdeles velegnede til bryllupper. Med ild i pejsen (det var jo december) og højt til loftet blev det dansk-amerikanske par viet - først officielt af Københavns kommunes giftefoged, og dernæst ved en smuk tale af gommens far.


Efter vielsen var der brunch i den solfyldte sal ved siden af. Det havde regnet hele ugen, men denne lørdag skinnede solen og Nimb fremstod så smuk i lyse farver og solen strømmende ind af de store glaspartier. En sand fornøjelse at fotografere i.


Bryllupsfotografering København


Jeg har været fotograf på mange bryllupper hvor kun den ene del af brudeparret er dansk. Det er altid interessant at følge, og det er ikke uden kompromiser at have en ægtefælle med en anden kultur og sprog. Selv når kulturerne ligner hinanden (som den danske og den amerikanske jo må siges at gøre), er der ting som går tabt i oversættelsen, men det var rart at se hvor hensynsfuldt og respektfuldt Camilla og Nate og deres familier behandlede hinanden.


Senere lavede vi bryllupsportrætterne i Tivoli. Der var ret mange besøgende denne lørdag i december:-)


Det var som bryllupsfotograf København en stor fornøjelse at lære Camilla og Nate at kende, selvom det kun var for enkelt dag. Deres rolige og sympatiske måde at være på, skal nok hjælpe dem tackle fremtidens udfordringer med karrierer og familie på 2 kontinenter.

København Bryllupsfotograf

Dette billeder er taget på Camillas hotelværelse om formiddagen inden brylluppet. Hun er i gang med at få sat håret af frisør Maria Cristina Høyrup Rydder, og kjolen hænger klar ved vinduet ud mod Tivoli. Kjolens placering er ikke tilfældig – den hang egentligt oppe i den anden del af hotelværelset, men jeg vurderede (erfaring som bryllupsfotograf København er uvurderlig) at den passer fint som indholdsmæssig modvægt til Camilla i billedets højre side.


Se også mit arbejde som fotograf til bryllup i Århus


Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i København.


Location: København,Danmark.