Horsens Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotografens erfaring

Selvom jeres bryllupsdag er planlagt ned til mindste detalje, er det en dag fyldt med overraskelser og med
spænding og nerver der sidder uden på tøjet. I har brug for en fotograf i Horsens der er problemløser og som rolig og fattet følger jer på dagen. En, der ligemeget hvad dagen bringer, kan være som en fisk I vandet, og være tilstede i øjeblikket for at finde de helt rigtige vinkler, det helt rigtige lys, og de helt rigtigt udtryk hos jer og jeres gæster.

Jeg har de sidste 7 år fotograferet mere end 150 bryllupper. Bryllupper i Horsens fotograferet i regnvejr, i hedebølge, bryllupper helt uden gæster og bryllupper med flere hundrede. Bryllupper på slotte, i fyrtårne, på både (ok, båd, det er kun sket én gang:-)), i kirker, på rådhuse og i forsamlingshuse. Jeg har været til så mange bryllupper, at jeg ved præcist hvordan præsten bevæger sig i kirken under en ceremoni og hvornår der med størst sandsynlighed kommer en tåre fra brudens mor eller svigermor. Jeg forudser, og er klar med kameraet når de vigtige øjeblikke opstår.

I har hundredevis af ting at tænke på før og under brylluppet. I har brug for tryghed og vished om at I, lige meget
hvad der sker, får smukke billeder af jeres bryllup.

Horsens bryllupsfotograf

Jeg har de sidste 7 år fotograferet mere end 150 bryllupper. Bryllupper i Horsens fotograferet i regnvejr, i hedebølge, bryllupper helt uden gæster og bryllupper med flere hundrede. Bryllupper på slotte, i fyrtårne, på både (ok, båd, det er kun sket én gang:-)), i kirker, på rådhuse og i forsamlingshuse - og ved den genfundne bro. Jeg har været til så mange bryllupper, at jeg ved præcist hvordan præsten bevæger sig i kirken under en ceremoni og hvornår der med størst sandsynlighed kommer en tåre fra brudens mor eller svigermor. Jeg forudser, og er klar med kameraet når de vigtige øjeblikke opstår.

I har hundredevis af ting at tænke på før og under brylluppet. I har brug for tryghed og vished om at I, lige meget
hvad der sker, får smukke billeder af jeres bryllup.