Fredericia Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf fredericia

Som bryllupsfotograf Fredericia, har jeg efterhånden været på rigtigt mange locations. (Bryllup nummer 200 skal fotograferes næste år). Dog er jeg stadigt ude på nye locations, og det er altid spændende at lære nye steder at kende. Sådan var det også med Louise og Morten, der havde valgt at holde festen på Hindsgavl ved Fredericia. Sikke et feststed– helt perfekt (nåja, en anelse mere lys havde været rart, men man kan jo ikke få det hele:-)) til at forevige Morten og Louise og deres venner og familie. Lokalet har højt til loftet, er stilfuldt indrettet, og der er tænkt over enhver detalje. Godt gået !


Brudepar med smukke farver i baggrunden

Fredericia bryllupsfotograf

Sidste vinter var jeg Fredericia igen og denne gang var det Khan og David der skulle vies på rådhuset. Det var en superkold dag, men parret var tålmodige, og vi bruge en god times tid på at finde et par smukke steder at fotografere i Frederica by og ved stranden.

Det sympatiske par viste sig at være enormt fotogene. Det var fantastisk at komme hjem og se billederne, og finde ud af at parret simpelthen ligner modeller, der poserer for et bryllupsmagasin. Selv efter mine mange bryllupper, ved jeg ikke med det samme om et par fungerer på billeder. Jeg opdager det typisk først for alvor, når jeg kommer hjem og ser billeder på den store skærm. I løbet af dagen arbejder jeg med lys, vinkler og komposition for at få den til at se fantastiske ud, men først der hjemme kan jeg virkeligt se hvor godt det fungerer.

Tak til jer, Louise og Morten og til Khan og David - I var fantastiske.

Fredericia Rådhus Brudepar

Fredericia bryllupsfotografering

Brudepar Fredericia By

Se flere bryllupsfoto

Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i Fredericia.