Fotograf Soenderjylland - Jacob Kjoeller Andersen
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup Sct. Jørgens Kirke, Aabenraa, Sønderjylland.

Øjeblikket inden bruden af sin far føres op ad kirkegulvet er altid fyldt med spænding og nervøsitet. Som fotograf i Sønderjylland er det er én af dagens sværeste situationer at fotografere. For det første, er det en hektisk situation – bruden ankommer til kirken og skal ret hurtigt have rettet hår, kjole og slør, så hun er klar til at gå op ad kirkegulvet. Det betyder at jeg i konstant bevægelse skal forsøge at indfange de øjeblikke, der viser klargørelsen. For det andet er våbenhusene altid meget små, mørke rum med én kraftig lyskilde fra indgangsdøren. Rummet størrelse og lys, og situationens korte varighed, gør det til en udfordring at lave gode billeder af bruden og brudens far i våbenhuset.

Her er Nanna og Niels fanget et kort øjeblik inden det går løs. I Sct. Jørgens Kirke i Aabenraa er kan man fra våbenhuset via en gang med store glaspartier gå ind i menighedshuset, og derfor er der gode muligheder for billeder, der kan være sværere at lave i andre kirker.

Nanna er ud af en musikalsk familie og har tidligere sunget i det fantastisk dygtige Sct. Jørgens Kirkes pigekor, der naturligvis også sang ved dette bryllup.

Location: Kirkebakken 21, 6200 Aabenraa, Danmark.