Fotograf bryllup - Fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Fotograf til bryllup

I er netop ved at foretage den svære beslutning om valget af en bryllupsfotograf. Næst efter valget af bryllupslocation er valget af fotograf for mange brudepar øverst på listen over de vigtigste aktører. Det er der naturligvis en god grund til. Efter at brudevalsen er danset, kagen er spist og gæsterne taget hjem, er det fotografierne der skal minde jer, jeres børn og jeres børnebørn om dén dag hvor I besluttede at sige ja til hinanden.

Derfor er det vigtigt, at I finder den helt rigtige fotograf til jeres bryllup. Jeg kan ikke træffe beslutningen for jer, men vil alligevel gerne give et par stikord med på vejen.

Der er flere tinge at tænke på, når I vælger fotograf til jeres bryllup:

Fotograf bryllup - Stil:

Er vel det vigtigste: I skal kunne lide den fotografiske stil som fotografen står for.

Jeg antager at I har skrevet til mig, fordi billederne på min hjemmeside taler til jer, og fordi I kan forestille jer at kunne vise lignende bryllupsbilleder til jeres familie og venner efter jeres bryllup.

Fotografisk stil handler om hvordan billederne komponeres, hvordan lyset bruges, og hvordan jeres fotograf agerer i øjeblikket. Det er ikke sikkert I præcist kan sætte ord på, hvad I godt kan lide, men efter at I har været rundt på forskellige hjemmesider, har I nok allerede en ret god idé om hvad der fungerer for jer, og hvad det er I søger.