Esbjerg Bryllup - Fotograf Jacob Kjoeller Andersen
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup i Esbjerg.

Da jeg kom ud fra formødet med Rikke og Jesper, var jeg i virkeligt godt humør. Det unge par bød mig velkommen i deres nye lejlighed i Esbjerg og kærligheden mellem dem og forventningerne til deres bryllup og deres liv sammen lyste ud af dem. Rikke og Jesper er imødekommende, høflige og utroligt behagelige mennesker at være sammen med. Vi havde en god snak i Esbjerg, og et fantastisk bryllup senere på året i Hjerting Badehotel– et romantisk hotel lige ud til vandet.

Vejret var ustadig og den solen blev suppleret af kraftig blæst og voldsomme byger. Heldigvis har Hjerting Badehotel et fantastisk fotogent interiør, der perfekt iscenesatte Jesper røde gallauniform og Rikke smukke brudekjole.

Nogle gange er man som erfaren bryllupsfotograf Esbjerg heldig. Da jeg fulgte parret ned fra 1. Salen var der pludseligt et perfekt solstrejf ind i det lille indgangsparti. Skyggerne, det ternede gulv og Jesper kraftige, røde jakke gør dette til et bryllupsfotografi jeg aldrig bliver træt af at kigge på.

Rikke og Jesper fik efterfølgende lavet et trykt album. Efter de havde det første eksemplar I hænderne, bestilte de straks 3 mere, som blev brugt til julegaver. Deres albumdesign kan ses her.

"Endnu en gang, tusind tak for samarbejdet - vi synes I gjorde det super godt og hvor er det bare nogle fine billeder I har fået taget:) Der skal også lyde et kæmpe tak for indsatsen fra Rikke og jeg, både dig og din assistent - I gjorde det virkelig godt. [...] Tusind tak for det fine album, det er virkeligt flot og gennemarbejdet, og vi er meget glade :) Og selv tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse, hvem ved, det kan jo være vi kommer til samarbejde igen i fremtiden, måske til barnedåb :)"
- Rikke & JesperLocation: Strandpromenaden 1, 6710 Esbjerg, Danmark.