Bryllupsfotografi Aarhus
»

Bryllupsforberedelser i Århus.

Jeg havde den store glæde at fotografere brudeparret Marie-Louise og Stefan hele dagen. Parret ville gerne have mig stede under formiddagens forberedelse af brudens hår, make-up og kjole. Det er der masser af gode billeder i – nærbilleder af makeup’en der lægges på under stor koncentration, billeder af sko og kjole, billeder af frisuren der bliver skabt i en kompleks konstruktion af hårnåle og hårspray. Og som her – billeder af sløret der bliver afprøvet i frisuren. Det bedste ved fotografering af brudens forberedelser er dog at der ofte er familie og venner til stede og at stemningen som regel er løssluppen – af og til sågar fjollet – og alligevel anspændt og forventningsfuld.
Marie-Louise blev gjort klar i forældrenes hus i Skæring ved Århus. Vinterhaven med dagslys fra oven og fra 2 glaspartier ud mod haven var ideelt at fotografere i - masser af lys, og fra nok sider til ikke at danne hårde skygger. Under brudens forberedelse er der ro og tid til at jeg kan flytte mig og hele tiden ændre position og vinkel.

Ved dette billede lagde jeg mærke til det retningsbestemte lys fra højre og lagde mig på knæ foran en blomst på bordet og ventede på det rigtige udtryk hos bruden. Jeg er i denne type reportagebilleder egentligt ikke tilhænger af at brudeparret kigger i kameraet, men i dette tilfælde er jeg vild med det rolige, venlige og engagerende blik ud mod tilskueren.

Location: Skæring,Danmark.

1/125; f/2.0; ISO 200; 85.0 mm.