Viborg Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Viborg

At være bryllupsfotograf i Viborg til et efterårsbryllup i Danmark er jo lidt af et lotterispil. Man risikerer dårligt vejr - virkeligt dårligt vejr – men er man heldig, kan man have glæde af årets absolut flotteste farver og lys. Tina og Poul vandt spillet i stor stil.

I starten af Oktober blev de gift på en solrig og mild dag, og det var en sand fornøjelse at være bryllupsfotograf Viborg og tage portrætter i de fantastiske omgivelser omkring Hald Sø ved Niels Bugges Kro ved Viborg.

Lyset var helt perfekt til skønne portrætter med masser af “backlighting”, der kun kan laves på grund af efterårets lave sol.

Gode og naturlige poseringer (de sagde, de ikke havde øvet på forhånd, men jeg er i tvivl…) sikrede flotte billeder som det her.

Fotograf til bryllup i Viborg

Også ved smukke bryllupper i Domkirken er Viborg en fantastisk by at være bryllupsfotograf I - se bare de skønne billeder nedenfor.

Fotograf bryllup Viborg

Viborg Bryllupsfotografering

"Mange gange tusind tak for de fantastiske billeder. Vi kan slet ikke forstå at du kunne finde sådan nogle fantastiske billeder i os. Du har virkelig fanget hvem vi er, dagens stemning og efteråret. Mange af billederne undrer vi os over hvornår du har taget, da vi slet ikke registrerede at du stod med kameraet og tog billeder. Vi synes billederne er perfekte, som de er. Igen tusind tak fordi du havde lyst til at komme og tage billeder til vores bryllup".- Tina & Poul


Fotograf Viborg Bryllup


Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering i Viborg.Location: Sct. Mogens Gade 4, 8800 Viborg.