Sønderborg Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »


Bryllupsfotograf Sønderborg

Det er altid en fornøjelse at arbejde som bryllupsfotograf Sønderborg, og denne dag hvor Lea og Henrik skulle giftes var ingen undtagelse.

Dette bryllupsbillede fra Sønderborg er taget ved Sandbjerg Gods, der byder på udsigt over fjorden, store og flotte parker og imponerende bygninger.

Sønderborg Bryllupsfotografering

Godset, der tilhører Århus Universitet, giver uanede muligheder for varierede billeder, og det er blevet min go-to lokation, når jeg fotograferer bryllupper i Sønderborg. Når vi stopper for at lave pasbilleder ved Sandbjerg, behøver vi ikke stoppe andre steder.

Sønderborg er en fantastisk by, der ligger side om side med vand, skov og fantastisk natur. Et slaraffenland som bryllupsfotograf, hvor man altid er på jagt efter elementer i naturen der kan give interessante og smukke baggrunde.

Sønderborg Bryllupsfotograf

Med strålende sol og et så smukt brudepar som Lea og Henrik fik vi lavet mange gode billeder, heriblandt dette hvor brudens blik er billedets styrke. Blikket er selvsikkert, men alligevel svært at tyde præcist. En stor fordel, når betragteren skal gå på opdagelse i billedet og interessen fastholdes.


Location: Sønderborg, Danmark.

1/160; f/3.5; ISO 200; 85.0 mm.