Bryllupsfotograf Slesvig - Vielse i Slesvig
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Slesvig.

Vielse i Slesvig.

Dette billede af Susanne og Anders taget under vielsen i Kirken ved Schloss Gottorf i Slesvig vil altid have en helt særlig plads i min bevidsthed. Susannes og Anders’ bryllup var det allerførste jeg fotograferede som bryllupsfotograf Slesvig, og jeg var naturligvis næsten ligeså spændt som parret den lørdag i April 2012.

Susanne er kollega på gymnasiet hvor jeg arbejder. Da jeg hørte hun skulle giftes spurgte jeg hende – forsigtigt, så vidt jeg husker – om hun kunne have interesse i at jeg fotograferede deres bryllup. Gratis, naturligvis. Hun vendte det med Anders, og de sagde heldigvis ja tak til tilbuddet. Jeg havde på det tidspunkt fotograferet intensivt i 2-3 år, og følte mig klar til udfordringen ved at fotografere et bryllup.

Det var en fantastisk dag, hvor vejr og locations var ideelle, så at jeg kom hjem med fornuftige billeder af vielse, kage, middag, taler og brudevals. Dem brugte jeg til min hjemmeside, og kort tid efter fik jeg de første betalende kunder.

Med Susanne og Anders som bryllupsfotograf Slesvig .

Inden vielsen snakker jeg altid med præsten omkring retningslinjer for fotografering. Nogle insisterer på, at der kun må tages billeder under indgang og udgang, andre er mere fleksible og giver grønt lys til det hele, så længe jeg ikke forstyrrer. En enkelt gang har jeg oplevet at præsten midt i prædiken stoppede og meget bestemt sagde: ”Så skal jeg lige bede fotografen sætte sig ind på sin plads!”. Jeg sad ellers meget diskret på knæ ved siden af en kirkebænk et godt stykke nede i kirken!

I kirken Schloss Gottorf var præsten utroligt imødekommende (dejligt, når dette nu var bryllup nummer 1, og jeg skulle have stærke billeder med hjem!) og jeg kunne gå tæt på at tage dette billede af brudeparret under vielsen.Location: Schleswig,Deutschland.