Nordjylland Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsfotograf Nordjylland på Sebber Kloster

Trine og Jakob er nordjyder helt ind til benet. De er vittige, skarpe og jordnære, og det nordjyske er en så stor del af dem, at det er svært at forestille sig netop dét par føle sig hjemme i andre landsdele.

Som dem er jeg også vild med Nordjylland og især Aalborg, og den helt særlige “vibe" byen har. Der er masser af kultur, attraktive arbejdspladser og muligheder for personlig udfoldelse i universitetsbyen, men den har efter min mening samtidig bibeholdt en sund, jordnær og usnobbet beskedenhed. Det synes jeg er vildt charmerende. Og så har Nordjylland jo skabt og inspireret én af vores allerstørste kunstnere – Allan Olsen!

Det var derfor en stor glæde at kunne hjælpe Trine og Jakob ved deres bryllup i august. Jeg var med fra Trines (kjole fra Luxus) forberedelse hos Artistic i Aalborg Midtby og indtil brudevalsen blev danset på Sebber Kloster, en idyllisk herregård tæt ved Limfjorden. Det var en skøn dag med masser af sol og med rigelige mængder af nordjysk humor i løbet af aftenen.

Nordjysk brudepar

Alt i alt er det svært ikke at holde af området. Efter at have boet i Aalborg i 6 år mens jeg var under uddannelse, vil den nordjyske by for altid været forbundet med positive minder, og det er derfor altid en glæde at være til bryllup i det Nordjyske. Som bryllupsfotograf Nordjylland føler jeg mig altid hjemme.

Nordjylland Bryllupsfotografering

Andre fantastiske backdrops til bryllupper i nordjylland er den robuste kystlinje og det bakkede landskab der skaber en fantastisk kulisse for romantiske bryllupsfotos. Naturen her er utrolig alsidig og kan give alt fra solopgang over de gyldne marker til dramatiske skud over havet. Nordjylland er kendt for sin storslåede natur og skiftende lysforhold, som giver en unik og smuk baggrund for bryllupsfotos.

Brudens søn Nordjylland

Som bryllupsfotograf i Nordjylland har jeg altid mit kamera klar til at fange det perfekte billede i det skiftende lys, som kan variere fra bløde pasteller til intens orangerøde solnedgange.

Den Nordjyske Bryllupsfotograf

Bryllup Nordjylland

Jeg glæder mig til at dokumentere jeres kærlighed i Nordjylland.

Se flere billeder af mit arbejde som bryllupsfotograf Aalborg


Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering.

Location: St. Ajstrupvej 25, 9240 Nibe.