bryllupsfotograf flensborg Slotsbryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Slotsbryllup

Det er et privilegie og en fornøjelse at være bryllupsfotograf på slotte og herregårde. Hver eneste lørdag, når jeg gør kameraerne klar, er det med sommerfugle i maven og en spænding som selv efter mere end 200 bryllupper ikke bliver mindre.

Der er flere grunde til at jeg aldrig bliver træt af at bruge mine lørdage på at forevige fremmede menneskers store dag på slotte.

For det første elsker jeg at fotografere – det siger sig selv, ellers ville jeg aldrig været startet ud på dette eventyr. Jeg elsker at se verden gennem kameraets søger, sørge for at vinklen er den rette, sørge for via brændvidde og perspektiv at forstyrrende elementer i baggrunden er væk, og så tålmodigt vente på at ansigtsudtrykket er det helt rette, inden jeg trykker på udløseren. Derefter glæden ved at se billederne på iMacskærmen derhjemme, retouchere en smule, tilføje noget kontrast og måske et teksturlag i photoshop, før billedet er helt perfekt. Jeg elsker det simpelthen. At have en så flot baggrund, som de de danske slotte kan levere er en udsøgt fornøjelse.


Glæden ved at være bryllupsfotograf i Flensborg

Men jeg finder også enorm glæde i tilliden og samarbejdet med brudeparrene. De betror mig dokumentationen af deres vigtigste livsbegivenhed, og oplevelsen af at parrene er trygge ved min tilstedeværelse og sætter pris på det arbejde, jeg udfører, er fantastisk. Vi er ikke sammen ret længe talt i timer, men dagen er intensiv, og når jeg kører hjem om aftenen har jeg indtryk at at være kommet tæt på to personer.


Tag ikke fejl – bryllupsdage er for en bryllupsfotograf meget lange og udmattende arbejdsdage. Jeg bærer hele dagen 2 kameraer på kroppen og konstant på jagt efter en god vinkel og et godt udtryk. Jeg skal huske at få taget billeder af de vigtige familiemedlemmer, huske at stå det rigtige for at fange det første kys, huske at indstille blitzlyset korrekt, og i det hele taget huske mange, mange detaljer i løbet af dagen. Det er udmattende, men bliver så sandeligt opvejet af dagens oplevelser med parret. Det er et afvekslende og givende arbejde at være bryllupsfotograf Flensborg.Location: Schlosshof 0, 24960 Glücksburg (Ostsee), Tyskland.