Bryllupsfoto Varna Palae - Jacob Kjoeller Andersen Foto
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllupsbilleder fra Varna Palæet.

I maj holdte Marie-Louise og Stefan deres forårsbryllup på Varna Palæet. Varna Palæet er smukt beliggende på en høj i Aarhus og er omringet af både skov og fjord. Selve salen, hvor bryllupsfesten holdes, er enormt fotogen med hvide vægge og lysindfald fra store vinduer. Disse naturskønne omgivelser og den lyse sal gav mig som bryllupsfotograf fantastiske muligheder for at lave smukke billeder.

Jeg mødte parret første gang omkring juletid, og de var fra første færd utroligt venlige og smilende. Den samme oplevelse havde jeg under brylluppet, hvor også parrets familie og venner var usædvanligt imødekommende, og det var en sand fornøjelse at få lov til at deltage i brylluppet som fotograf.

Billedet her er taget under middagen, hvor Marie Louises far holder tale for brudgommen. Netop denne tale er for de fleste et vigtigt moment under bryllupsfesten, og det er derfor naturligt også et øjeblik, der skal foreviges i et billede. Under taler forsøger jeg altid at skabe en ramme omkring taler og modtager i billedet, så kontakten mellem de to (eller flere) visualiseres. I dette billede sikres det blandt andet ved hjælp af vinduerne med de skarpe linjer, der tydeliggør forbindelsen imellem Marie Louises far og brudeparret.

Varna Palæet i Århus har højt til loftet og rummelige sale, og det er for mig lettest at tage gode billeder under middagen, hvis der er plads, så jeg kan bevæge mig frit mellem mennesker, borde og stole, hvilket Varna Palæet til fulde kan indfri.

Ligesom på dette billede anvender jeg ofte et frøperspektiv i billederne under middagen. På den måde undgås, at rod fra bordet kommer i fokus, og på dette billede bliver det lyse loft og de store vinduer i stedet fremhævet. Fremhævelsen af loft og vinduer er med til at skabe symmetri i billedet. Symmetrien skaber en ro, der gør, at man lægger mærke til det egentligt centrale i billedet; nemlig talen og kontakten imellem Marie Louises far og det unge par.

Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering.Location: Ørneredevej 3, 8000 Aarhus, Danmark.