Bryllupsalbum fra jeres bryllup
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »
Åh, hvor jeg dog holder af at kunne fotografere brudens forberedelser! Flere og flere par ønsker at have deres bryllupsfotograf til at dække hele dagen, det vil sige fra det øjeblik hvor bruden starter sin klargøring. Der er virkeligt gode billeder i at dække make-up, hår og naturligvis bruden, der tager kjole og sko på. Under forberedelserne, her som bryllupsfotograf aalborg, er der en stilhed før storm, en afventende spænding og et fokus, det er en fornøjelse at være med til. Fordi tingene her går langsommere end resten af dagen har jeg ekstra god tid til at arbejde med mine kompositioner og generelt eksperimentere med brugen af objektiver og lys.

Det vigtige bryllupsalbum.

Når der skal laves et bryllupsalbum er det en rigtigt god start at have billeder af forberedelsen. På den måde starter albummet ikke med kirken, men har en langsomt og naturlig introduktion til dagen. Det er smukt.

Nu når vi er ved snakken om albums: Kære brudepar – vil I ikke nok sørge for at få lavet et bryllupsalbum? Jeg ved godt at det koster lidt ekstra nu og her, men det er bare den rigtige måde at vise jeres billeder på. Et album kræver ingen som helst teknologi for at virke. Det kan ses med det blotte øje, og I og jeres efterkommere er ikke afhængig af kompatible computere, software, TV og andet for at nyde billederne af jeres bryllup. Jeg er vild med teknologi, tag ikke fejl, men det er nok naivt at tro at jeres børn om 30-40 år kan læse jeres filer, der ligger på en harddisk eller USB-drev nu.

Og så kan selv den mest højtopløste skærm ikke hamle op med professionelt tryk på kvalitetspapir. Billederne kommer til live og giver jer en oplevelse, som aldrig kan erstattes af at sidde sammen foran computerskærmen.

Location: Aalborg,Danmark.