Bryllup Viborg - Jacob Kjoeller Andersen Foto
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup Viborg.

Jeg tænker tilbage på Jette og Theis’ bryllup i Viborg og får en klump i halsen. De første bryllupper i karrieren som bryllupsfotograf i Viborg, var store oplevelser, og ved at se billederne og tænke tilbage, kan jeg mærke spændingen fra dengang. For det første var jeg nervøs – at fotografere et bryllup, er et kæmpe ansvar. Dagen udspilles kun én gang, og hvis jeg misser en vigtig situation, står jeg i en rigtig dårlig situation. Parret har betroet mig deres minder fra dagen, så jeg må ikke lave alvorlige fejl. For det andet var dette bryllup én af de første gange jeg virkeligt havde en vidunderlig kontakt med parret, og den følelse af gensidig tillid var fantastisk og rørende at opleve.

Det var nummer 2 eller 3 i rækken af bryllupper, og som novice kunne jeg ikke have stået foran et sødere og mere samarbejdsvilligt brudepar. Der var kun positive ord og smil dagen igennem – også da min studielampe brændte sammen i varmen efter at vi havde brugt mange kræfter på at slæbe den op på en bakke.
Jette og Theis havde på forhånd en masse ideer til portrætlocations i området omkring Viborg, og deres gode indfald gjorde dagen til en leg for min assistent Louise og jeg.

Dette billede er taget i skyggen af et træ ved Katedralskolen i Viborg. Det er ét af mange velfungerende bryllupsportrætter fra dagen – Jette og Theis' forelskelse og glæde lyste ud af dem og gjorde det nemt at få gode bryllupsbilleder med hjem.

I 2015 blev Jettes søster Gitte gift og jeg havde glæden af igen at være til bryllup i familien. Det var smukt og en fantastisk oplevelse igen at få lov at fotografere til bryllup hos dem, og det var skønt at se Jette og Theis igen - denne gang i selskab med deres lille datter. At kunne følge en familie eller en venneflok gennem flere bryllupper er det absolut mest fantastiske ved at være bryllupsfotograf.Location: Gammel Skivevej 2, 8800 Viborg, Danmark.