Bryllup Soenderborg - Jacob Kjoeller Andersen Foto
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Bryllup i Nordborg, Als.

Bureaukratiet I Tyskland kan være langsommeligt og når det gælder vielser mellem EU-borgere og partnere uden for EU, er papirarbejdet en proces der kan tage månedsvis hos vores naboer mod syd. I Danmark godtages for eksempel dåbsattester på engelsk – som mange uden for EU har – hvorimod alle dokumenter skal oversættes til tysk for at kunne bruges til en vielse i Tyskland.
Derfor er der i Aabenraa og Sønderborg især om fredagen travlt på rådhusene når tyske par valfarter til Danmark for at blive gift. Som bryllupsfotograf i Sønderjylland er det hver gang en stor oplevelse at være med til bryllupper blandt folk fra mange forskellige lande.


Se flere billeder fra mit arbejde som bryllupsfotograf Sønderborg


Manuela og Rev kontaktede mig inden de skulle vies i Nordborg på Als. Parret er oprindeligt fra Cameroun, men bosiddende i Berlin. Familien var blevet fløjet ind, og hele bryllupsselskabet var iklædt traditionelle, afrikanske gevandter. Det var fantastisk at se på. Vi tog ned til vandet for at få et par bryllupsbilleder med strand og vand, men det var da vi opdagede en smal stil mellem nogle høje planter, at de bedste billeder af brudeparret blev lavet. De hvide, luftige blomster var perfekte som forgrund og de høje planter skærmede for den kraftige direkte sol. Manuela og Rev opførte sig som professionelle modeller og behøvede stort set ingen instruktion – smukke mennesker på en solfuld forårsdag ved Nordborg.Location: 6430 Nordborg, Danmark.