Bryllup Koldinghus Kolding
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »


Bryllup Koldinghus

Som bryllupsfotograf har jeg haft den store fornøjelse at dokumentere mange smukke bryllupper på Koldinghus. Koldinghus er en fantastisk location for et bryllup, og det er nemt at forstå, hvorfor så mange par vælger at blive viet her.

Koldinghus er en historisk bygning, der ligger midt i Kolding by. Bygningen er omgivet af smukke haver og en idyllisk park, som er perfekt til bryllupsbilleder. Hvis man ønsker et bryllup med historisk og romantisk stemning, er Koldinghus det perfekte valg.

Signe og Dennis blev gift på en regnfuld forårsdag på Koldinghus. Det har siden 2010 været muligt at blive viet i den fantastisk smukke kirkesal på Koldinghus, og Koldingparret var da heller ikke i tvivl om hvor brylluppet skulle holdes.

Den mere end 700 år gamle, smukt restaurerede borg, dannede rammen om både vielse, reception, middag og efterfølgende fest med liveband og veludstyret bar.

Vi havde til formødet egentligt aftalt at lave bryllupsportrætterne uden for Koldinghus, og især talt om mulighederne for de grønne områder ned til slotssøen. Men som det jo er i Danmark er det umuligt at planlægge med vejret, og da regnen for alvor startede efter vielsen, brugte vi ruinsalen og bibliotekssalen som baggrund for deres portrætter. Dem kan I se et par af i dette blogindlæg.

Salen Koldinghus | Bryllupsfotografering & se billeder

Et smukt Koldinghus bryllup

Billedet øverst er taget da Signe netop er ankommet til kirkesalen i limousine. Personalet fra madkælderen ved Koldinghus (der leverede mad og drikke til brylluppet) er klar til at tage imod.

Se billeder fra bryllup på Koldingfjord Hotel her og fra mit arbejde som bryllupsfotograf Kolding her


Kontakt mig

- lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til bryllupsfotografering på Koldinghus.Location: Koldinghus 1, 6000 Kolding, Danmark.