Boudoir foto i danmark
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »
Boudoir fotografering morgengave

Boudoir foto

Forkæl dig selv og din kommende mand med en boudoir fotosession.


En yndet morgengave til brudgommen er et album fyldt med sanselige og forførende billeder af bruden. Boudoir-fotografiet er en kunstart for sig selv og kræver noget helt særligt af både fotograf og model.

En boudoir-session, er en fotosession hvor jeg udelukkende fokuserer på at få dig til at fremstå så smuk og forførende som muligt. Her lidt om hvordan det foregår:

Location: Et hotelværelse med godt vindueslys er det perfekte sted at fotografere en boudoir session. Der er som regel en stor seng, hvide lagner og et minimum af nips, vægmalerier og andre elementer, der kan forstyrre billedet. Det er dig, og kun dig, der er i centrum.

Jeg sætter flatterende lys så det præcis fremhæver alle de smukkeste træk ved dig og jeg skal nok få dig til at se supergodt ud.

Hvad skal du medbringe?

Medbring: Det er en god idé at du medbringer en veninde, og gerne én der er god til det med hår og make-up. Jeg bruger mit fokus på at skabe det bedste lys, de bedste poseringer og den bedste billedkomposition, og det er derfor godt med et ekstra sæt øjne og hænder til at rette hår, holde vindmaskinen til håret og andre småting.

Inden din session snakker vi om gode ideer til tøj, lingeri og eventuelle accessoires som fx smykker og blomster.

Albummet: Du vælger efterfølgende de billeder der skal i albummet, og jeg laver designlayout som du korrigerer indtil alt er som det skal være.

Pris: For 1,5 times session, efterbehandling, albumdesign og albumtryk (26 sider i 28*28 cm) betaler du kun 4900 kr plus transport (se nedenfor)."Forud for brylluppet var Jacob fotograf på et 'hemmeligt' fotoshoot, hvor jeg (bruden) fik lavet en super flot billedserie til min gom. Super professionelt. Jacob have mange idéer til, hvordan billedserien kunne blive helt perfekt. Jeg var helt tryg ved Jacob og vi have en god dag."

- Brud, 2016


"Jeg vil bare sige, at jeg nu har modtaget bogen, og den er simpelthen så flot, virkelig et godt stykke arbejde du har gjort, så jeg kunne ikke være mere glad! Tusind tak for hjælpen :) "

- Brud, 2019

Boudoirfoto i hele Danmark


Transport:
For at I nemmere kan regne ud hvad I ender med at betale er mine transportpriser faste:
Syd - og Østjylland: 500,-
Fyn, Vest - og Nordjylland: 1000,-
Sjælland: 2000,- (inkluderer overnatning, hvis nødvendigt)