​Fotograf til bryllup i Hamborg
Bryllupsfotograf i hele Danmark
Home »

Fotograf til bryllup i Hamborg.

I juli 2016 var jeg igen fotograf til bryllup i Hamborg. Denne gang var det til tysk-kroatisk bryllup hos Svenja & Stjepan. De smukke par holdt fest på øverste etage i den smukke og imponerende bygning der huser Hamborgs maritime museum. Sikke en location! Store rum med masser af træværk og to tilhørende altaner der begge har blik udover Hambors midtby. Det var helt igennem fantastisk at være fotograf til sådan et bryllup i Hamborg, og jeg kom da også hjem med langt flere billeder end til de fleste andre bryllupper. Selv som professionel fotograf kan man jo lade sig rive med – når brudepar og omgivelser ser ud som til dette bryllup, er man bare nødt til at fotografere mere end normaltJ

Det maritime museum ligger i Hamborgs midtby, og man behøver blot at gå ud af bygningen for rigtigt at opleve den smukke metropol. De røde mursten og naturligvis kanalerne der smukt flyder gennem byen gør det til en leg at være fotograf til bryllup i Hamborg.

Her er Svenja fotograferet sammen med de 4 smukke brudepiger, der fulgte hende hele dagen. De skulle ikke have mange instruktioner for at se så fantastiske ud som de gør her – blot lidt anvisninger I hvordan armene skal positioneres, og så gik resten af sig selv.

Location: Hamburg, Tyskland.